Yhdistys

Turun Luonnonystävät r.y. on vuonna 1979 rekisteröity turkulainen yhdistys, jonka jäsenet ovat kiinnostuneet niin pohjoisen, kuin lähialueidenkin luonto- ja nähtävyyskohteista.

Ote säännöistämme;

Ote

Pyrimme saavuttamaan päämäärämme järjestämällä erilaisia retkiä ja tapahtumia, joissa luonto- ja ympäristöasiat ovat aina tavalla tai toisella mukana.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen ovat myös toiminnassamme keskeisessä roolissa. Yhdessäolo, huumori ja ryhmätyöskentely luovat retkillämme me-henkeä, jolla ratkaistaan ongelmia ja viihdytään luonnon armoilla, huonossakin säässä.

Turussa ja lähiympäristössä liikumme ekologisesti kimppakyydeillä. Pitkillä matkoilla käytämme tilausajobussia, esimerkiksi kun käymme Lapissa, syksyisillä ruskaretkillä.

Olemme usein käyneet myös bussiretkillä Suomen rajojen ulkopuolella.  2018 ohjelmassamme oli laaja Karjalan kierros, jossa tutustuttiin Laatokan Karjalan, Venäjän karjalan ja Karjalan kannaksenkin nähtävyyksiin ja kauniisiin maisemiin . Koronan takia retkiä ei ole voitu järjestää parina viimevuotena. Pyrimme tutustumaan myös lähialueen saaristokohteisiin pienillä yhden vuorokauden retkillä. 2020 kesällä kävimme Kuuskajaskarissa. http://www.kuuskajaskari.fi/

Kirjoitamme kannanotoja erilaisista luontoon ja ympäristöön liittyvistä asioista. Nämä julkaistaan www- ja facebook-sivuilamme sekä lähetetään paikallisille sanomalehdille.

Kerromme tulevista tapahtumistamme ja julkaisemme tarinoita ja valokuvia menneistä tapahtumista osoitteessa:

https://www.turunluonnonystavat.fi

ja facebookissa:

https://www.facebook.com/turunluonnonystavat

Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 170.

Jäsenmaksumme on 10€/vuosi

Lähiajan toiminnastamme tietoa löydät tulevista tapahtumista.  Arkistosta löytyvät myös menneiden tapahtumien kertomukset ja kuvat.

Tervetuloa mukaan!

Käsittelemme jäsenrekisteritietojamme oheisesta linkistä avautuvan selosteen mukaisesti.

Rekisteriseloste LY